KOM OCH ÄT GLASS!

HEJ ALLA! Som jag skrev så har jag en väääldigt hektisk tid framför mig.. Först skola och sen jobb!! Ikväll vankas det jobb 17-21 på världens grymmaste jobb!!! Kom och köp glass hos mig på snäckan!
NU ska jag äta glass hehe
XO

plugg

Orkar inte med skolan nuuuuuuuuuu! Vill verkligen bara ha lov. Hade precis nationella prov i matte idag. Har verkligen svårt för matte och tyckte det var sjukt svårt. Får se hur det går.. Iallafall så är det tusen saker att göra innan vi går ut!
XO

hahahaha

haha jag orkar inteeeeeeeeeeeeeeeeeeee... att blogga var roligt 1 vecka.. nu har jag ledsnat..

hot


Svenska mästerskapen

Hellooooooooo babes! Inte blivit mycket till uppdatering här under veckan.. Har nämligen vart och tävlat på SM! Det gick mycket bra, slutade med en 5e plats och en 11e plats! Mycket nöjd girl.
Ska försöka slänga in några fler inlägg senare!
XO
Ursäkta troschocken på sista bild!

Some thursday inspo


16 maj 2013


15 maj 2013


Inget flyt

Då sitter man utelåst i hemmet...... Glömde min nyckel och var säker på att någon var hemma! KUL
HÖRS


nelly.com

This dress is to die foooor. Finns på nelly.com just nu!!

Utelåst..

Sitter utelåst i Emils uterum... Hoppas att han dyker upp snart!!
XO


school


14 maj 2013


Jeans - Gina triqot, Tröja - Kappahl, Skinnväst - Carlings

Comment

lite jobbigt att ha urringat när man inte har några tuttar bara? hahahaha
Hahahahahahaaaaaaaaaaaa detta gjorde min kväll. Så du menar att man inte kan ha urringning om man inte har några bröst? Personligen så tycker jag det är något av de snyggaste som finns när tjejer är helt platta och man ser nyckelbena sticker fram. Men du! Jag gjorde ett kollage till dig på snygga tjejer som har urringning men inte så stora bröst, hoppas det ändrar din åsikt :))))
XO

outfit i like

Mmmmmm... Me gusta! Har verkligen fått cravings på urringade toppar! Love it.
XO

BEYONCE FUCKING KNOWLES

JAG KAN INTE ENS FATTA ATT JAG SKA SE HENNE LIVE!!! Den 28 maj står jag Bella, Amanda och Marcus i Telenor arena i Oslo och ser på denna gudinna. DENNA LÅT är så jävla grym så jag dör och hon är så sjukligt grym på performance!!!! Ahhhhhhhhhhh i'm dead
XO

13 maj 2013

Bild från balen
Hej på er allesammans! Äntligen hemma från en lång och brutalt tråkig skoldag. Blir ju inte bättre av att jag har pollenallergi som härjar just nu. Ska alldeles strax äta lite mat och sen ska jag bege mig till träningen. Japp nu har ni fått en inblick i mitt otroligt intressanta liv. Hoppas ni gillat det. Slänger in lite bilder på inspo sen!
XO

inspo for today


today i wear


Let's cuddle


Braids

Finns det något finare än en lös fläta? Använder detta alldeles för sällan. Här är fyra olika alternativ på hur man kan göra. Min favorit är den högst upp till höger. En lös fiskbensfläta. BIG love!
XO

love it


FANNY LYCKMAN

Finns väl ingen som har undgått Fanny Lyckmans gästkollektion på Nelly.com. Jag satte ihop några fabolous pieces som jag älskar. Ett stort + för Fanny då jag tyckte nästan allt hon designat var snyggt.
XO

PROM




 
 

Ponytail in five seconds

 
Tycker du det är svårt att göra den perfeka hästsvansen? Kolla in videon på hur du gör det på 5 sekunder.
XO

Thirsty?


mmmmmmm dresses

Klänningar - Asos.com Skor - Nelly.com
Något jag har dille för på sommaren är klänningar. Här ovan ser ni hur jag skulle matchat två helt olika klänningar. Är riktigt sugen på båda så får kika på det.
XO

WELCOME

Hey peeps! Välkomna till min 27e blogg. Här kommer jag bland annat skriva om min vardag som består av samma sak dag in och dag ut, lite food och inspiration. TACK till min fina väninna som hjälpte mig med denna fina blogg! Hon har reklamerat sig ganska bra i inlägget under så gå ner för en kik!
Later

ett bättre inlägg.

HEJ alla gorgeous people! Nu har pinglan Elin skaffat sig en blogg, och vi alla hoppas på att hon inte tappar tålamodet och lägger ner den inom 2 veckor, #kämpaelin. Geniet bakom den SINNESSJUKT komplicerade, magnifika och spänande designen är jag - isabel andréasson, visit my blog here please: HÄÄÄÄÄR. 
 
Så, kort och gott, välkomna till Elins fina lilla blogg där hon kommer bjuda på massa fartfyllda och härliga inlägg. Keep on reading, love och pussar! 
 
Psst.. varför inte ta tillfället i akt och reklama mig själv. Bloggen har ni redan fått syn på där uppe ↑, men då jag är aktiv på nästan alla andra sociala medier så kommer här nedan ↓ en lista på mina accounts..
 
Instagram: isabelandreasson
Tumblr: isaabels.tumblr.com
Twitter: bellielicious
Vine: isabelandreasson
SnapChat: littlebellz
 
SÅ, det var allt för mig! 
 

RSS 2.0